Gtb Haberleri

gtb haberleri ve güncel gtb gelişmeleri, gtb ile ilgili tüm video, gtb fotoğrafları ve gtb haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen ve Gaziantep İl Emniyet Müdürü Celâl Özcan ile birlikte...

EKONOMİ

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Gaziantep’in Eylül ayı ihracat rakamlarını açıkladı.

GÜNCEL

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkan Yardımcısı Mesut Acar başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı,...

GÜNCEL

UNESCO Gastronomi Kenti Gaziantep’in geleneksel yemeklerinin vazgeçilmezi sebze kurutmalıkları, dünya mutfaklarının tercihi haline geldi.

GÜNCEL

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, GastroAntep’te önemli bir panele konuşmacı olarak katıldı.

EKONOMİ

Gaziantep’in iş dünyası temsilcileri, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ı ziyaret etti.

GÜNCEL

Gaziantep Ticaret Borsası’nda (GTB), gıda sektöründe faaliyet gösteren üye işletmelerine yönelik “Finansal Okuryazarlık" eğitimi düzenledi.

GÜNCEL

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, ikinci İSO 500 listesinde yer alan 33 Gaziantepli firmayı kutladı.

GÜNCEL

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen ‘Kadim Şehir Gaziantep’ fotoğraf yarışmalarına başvurular devam ediyor.

GÜNCEL

Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en önemli tarım ürünlerinin başında gelen Antep fıstığında yeni hasat sezonuna sayılı günler kaldı.

GÜNCEL

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Gaziantep’te ‘Baharat Sektörü Değerlendirme’ toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Başkanı Mehmet Akıncı, Innofood Projesi kapanış toplantısında açıklamalarda bulundu.