Baskın Haberleri

baskın haberleri ve güncel baskın gelişmeleri, baskın ile ilgili tüm video, baskın fotoğrafları ve baskın haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


ASAYİŞ

Gaziantep’te İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kaçakçılara geçit vermiyor. Kentte bir şahsa ait ev ve iş yerine yapılan baskınlardan çok...

GÜNCEL

Gaziantep’te Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Şehitkâmil Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından bir işletmede yapılan gıda denetimlerinde 5 ton bozuk...

DÜNYA

Mülteci kampının yakınında bulunduğu Tulkerim kentinin caddelerine konuşlanan İsrail güçleri ise iş makineleri eşliğinde baskınlarını sürdürüyor.

DÜNYA

Suudi Arabistan, yüzlerce fanatik Yahudinin Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlemesini kınayarak, tüm dünyaya İsrail karşıtı tutum takınması çağrısında bulundu.

DÜNYA

İsrail ordusunun, işgal altındaki Batı Şeria'da 2 gün içinde düzenlediği baskınlarda 40 Filistinliyi gözaltına aldığı bildirildi.

DÜNYA

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın çeşitli kent ve beldelerine düzenlediği baskınlarda çok sayıda Filistinliyi gözaltına aldı.

ASAYİŞ

SONDAKİKA: Gaziantep'te Jandarmadan kaçakçılara baskın; 645 litre kaçak alkol ele geçirildi: 4 gözaltı

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün toplam 66 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı verdi. Gaziantep de o iller arasında!

ASAYİŞ

Sondakika: Narkogüç Operasyonları sürüyor! Adana Yumurtalık açıklarında demirleyen Liberya bandıralı Berge Torre isimli kuru yük gemisine uyuşturucu baskını düzenlendi.

ASAYİŞ

Kocaeli'de ünlü şarkıcı Derya Bedavacı'nın sahne aldığı eğlence mekanına silahla saldıran 2 genç, güvenlik kamerasına yansıdı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yakıt tankeri içerisinde 58 kilogram skunk ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Gaziantep'te şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada 14 kilo 950 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 1 şüpheli...