Havaların soğumasıyla kışlık kıyafetler tezgahlardaki yerini almaya başladı.
Her alanda mevsim geçişlerinin etkisi gözlemlenirken giyim sektöründe de kış sezonu için hazırlıklar başladı.
Giyim sektöründe yazlık ürünler indirim ve kampanyalar ile satışları hızlandırılırken boşalan rafların yeri ise kışlık ürünler ile dolduruluyor.
Fiyatlar henüz tam olarak artmamışken, sezon sonu indiriminden faydalanmak ve geçen sezon ürünlerini uygun fiyata almak isteyen vatandaşlar alışverişe çıktı.  
VATANDAŞIN GÖZÜ FİYATLARDA
Kışlık ürünlerin yerini almasıyla esnafın gözü satışlarda olurken vatandaşın gözü fiyatlarda.
Havaların soğuması ile birlikte kazak, triko, bot, mont ve kabanlar tezgâhlara çıkmaya başladı. Sezon sonu indirimleri sebebiyle pantolonlar 150-200 lira, bluz ve kazaklar 100-150 lira arasında satılıyor. 
Kış sezonu hareketliliğinin bu yıl geç başladığını belirten esnaf,  raflarda yerini alan kışlık ürünlerin müşterilerini beklediğini belirtti. 
Fiyatlardan memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar da, ‘’Şimdilik fiyatlar iyi. Korkarak geldik ama öyle değil. İnşallah bu şekilde devam eder.’’ dedi.
ÇARŞIDAKİ FİYATLAR AVM’LERDEN UYGUN
Çarşıdaki fiyatların AVM’lerdeki fiyatlardan uygun olduğunu belirten bir vatandaş ise, ‘’Bildiğimiz uygun dükkânlardan alıyoruz. AVM’lerde her şey çok pahalı. 65 liraya kazak aldım az önce. AVM’lerde 200 liradan aşağı bulamazsınız.’’ dedi.
ÖNCE ÇOCUKLARIN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ
Okullar ara tatilde olduğu bu hafta çocukları ile alışverişe çıkan anne-babalar da, önce çocukların ihtiyacını karşılıyor. 3 çocuk sahibi bir anne, masraflarının çokluğuna dikkat çekerek ‘’Çocukların ihtiyaçlarına yetişemiyoruz. Ev masrafları hariç okulu, kıyafeti, harçlıkları çok fazla gider var. Önce çocukların ihtiyaçlarını alıyoruz.’’ şeklinde konuştu.

AYLİN CIKCIK

Editör: Aylin Cıkcık