AK Parti’de Değişim Rüzgarı Esecek! İşte Değişmesi Beklenen Bakanlar AK Parti’de Değişim Rüzgarı Esecek! İşte Değişmesi Beklenen Bakanlar

31 Mart yerel seçimlerine bir hafta kala Gaziantep’te seçim heyecanı giderek artarken Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan adaylar, son haftada vites yükselti.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Gaziantep’te seçim heyecanı giderek artıyor. Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan adaylar, seçim zaferini elde etmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Cumhur İttifakı adayı Fatma Şahin, CHP adayı Dr. Muzaffer Ertürk, Yeniden Refah Partisi adayı Şükrü Yılmaz ve diğer partilerin adayları, seçim öncesi son haftada tempolarını en üst seviyeye çıkardı.

KİMLER ÖNE ÇIKIYOR?

Yerel seçimlere bir hafta kala Gaziantep’in dört bir yanında seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Adaylar, projelerini ve vizyonlarını seçmenlere aktarmak için yoğun bir çaba içinde.  Seçim sonuçlarına dair tahminler ve beklentiler, şehrin sokaklarında en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.

1 MİLYON 172 BİN SEÇMEN ŞEHRİN KADERİNİ BELİRLEYECEK

31 Mart yerel seçimlerine bir hafta kala kentteki büyün adaylar, son destek turlarına çıkarak halktan destek isterken, Gaziantep’teki 1 milyon 172 bin seçmen bu Pazar günü sandık başına giderek, şehrin kaderini belirleyecek.

Şehrin geleceğini şekillendirecek bu önemli karar, merakla beklenirken, başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere hangi belediyeyi kimin kazanacağı bu Pazar günü sandıkların açılmasıyla belli olacak.    

Muhabir: Bahri Uçar