Ancak, kazada hem tramvayda hem de otomobilde ciddi maddi hasar oluştu.

TRAFİK AKIŞI DURDU

Gaziantep Kaza (1)

Gaziantep'in en yoğun bölgelerinden birinde yaşanan bu kaza, şehirdeki günlük hayatı kısa süreliğine de olsa olumsuz etkiledi. Kaza, sabah saatlerinde yoğun trafiğin olduğu bir zamanda gerçekleşti. Olayın hemen ardından güvenlik güçleri, bölgeyi güvenlik şeridiyle kapatarak trafiği geçici olarak durdurdu. Yol, gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra kısa süre içinde yeniden trafiğe açıldı.

KAZANIN SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Gaziantep Kaza (2)

Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, hem tramvayda hem de otomobilde meydana gelen hasarı incelemeye aldı. İlk incelemelere göre, kazanın sebebi henüz netlik kazanmadı. Polis ekipleri, kazanın nasıl meydana geldiğini belirlemek amacıyla detaylı bir araştırma başlattı. Kazaya tanıklık eden görgü tanıklarının ifadeleri de bu araştırmanın bir parçası olarak değerlendiriliyor.

YARALANAN OLMAMASI SEVİNDİRDİ

Gaziantep Kaza (3)

Kaza, tramvay ve otomobilin çarpışmasıyla meydana gelse de, kazada herhangi bir yaralanma ya da can kaybının yaşanmaması büyük bir şans olarak değerlendiriliyor. Hem tramvayda hem de otomobilde bulunan yolcuların sağlık durumlarının iyi olması, yaşanan olayın daha büyük bir felakete dönüşmesini engelledi.

Kaynak: Mehmet Fener