Gaziantep İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin terör ile mücadelesi sürüyor. PKK/KCK- PYD/YPG Terör Örgütünün propagandasını yaptığı tespit edilen şahıs, Jandarma tarafındanyapılan  operasyonla yakalandı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca terör örgütlerinin ve işbirlikçilerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda; PKK/KCK-PYD/YPG Silahlı Terör Örgütünün propagandasını yaptığı tespit edilen M.G. isimli şahıs Nurdağı ilçesinde bulanan ikametine yapılan operasyon ile yakalanmıştır. Şahsın ikamet adresinde yapılan arama sonucunda tespit edilen dijital materyallere el konulmuştur.  

Şüpheli şahıs hakkında 7 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis kararı bulunması sebebiyle sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca halkımızın huzur ve güvenliği için son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar teröristle mücadele harekâtına İNATÇI, İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde devam edilecektir” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Nevre Duman