Şehitkamil Belediyesi tarafından inşa edilen 621 konut imzalanan protokol ile İçişleri Bakanlığına devredildi.

Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Emniyet Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile 621 konut, eğitim ve sosyal tesis alanı emniyet personeline tahsis edildi.

Valilik fuaye alanında düzenlenen protokole Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan ve protokol üyeleri katıldı.

KAMERA SAYISI 4 BİNE ÇIKACAK

Protokol (2)-1

Törende bir konuşma gerçekleştiren Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 621 konutun önemine dikkat çekti.  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın konuyu yakından takip ettiğini bildiren Vali Çeber, polis sayısının 8 bine yükseldiğini söyledi. Kent genelinde kamera sayısının ise 4 bin çıkaracaklarını belirtti.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Protokol (3)

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin güvende olması ile ilgili konuya değindi. Şahin, ‘’Kentimizde daha tecrübeli polislerin burada kalması, kentin polisler tarafından daha fazla tercih edilmesi açısından önemli bir protokol. Huzurla ve umutla kullanmayı rabbim nasip etsin. Emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ diye konuştu.

KENTİMİZE HAYIRLI OLSUN

Protokol (1)

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ‘’Tam 6 aydır her gün bu protokolün imzalanması ile ilgili temaslarda bulunuyoruz. Sayın Valimizin önderliğinde ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın eşliğinde bu protokolü imzalıyoruz. Kentimize hayırlı olsun’’ dedi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürü. Celal Özcan, 621 konutun emniyet personeline büyük fayda sağlayacağını söyleyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmaların ardından 621 konutun İçişleri Bakanlığına devredilmesi ile ilgili protokol imzalandı.

Kaynak: Mehmet Fener