“TRAFİĞE ÇIKARKEN 2 KERE DÜŞÜNÜYORUZ”

Gaziantep’te son 2 günde 2 büyük kaza meydana geldi. Kaza haberlerinin ardından Gaziantepli vatandaşlar ise tedirginliklerini dile getirdi. Trafiğe çıkmadan önce 2 kere düşündüklerini söyleyen bazı vatandaşlar, herkesin trafikte dikkatli olması gerektiğini de dile getirdi. “Hepimiz akşam evimize gitmek istiyoruz” diyen bir vatandaş, herkesten trafikte araç kullanırken normalden daha dikkatli olması gerektiğini söyledi.

İŞÇİ SERVİSLERİ KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Kaza (2)-1

Gaziantep'te 2 işçi servisinin kafa kafaya çarpışması sonucu servislerden biri savrularak park halindeki tıra çarptı. Üç aracın karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 21 işçi yaralandı. Feci kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, feci kazada yaralanan 1'i ağır 21 işçiyi ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL ÖNÜNDEKİ TIRA ÇARPTI

Kaza (1)-1

Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunda direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrulan otomobil, önünde seyir halinde olan tıra çarptı. Feci kazada otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan otomobil sürücüsü Mehmet D. ile otomobilde bulunan İbrahim D., Meryem D., İbrahim D., Yusuf D., Emine D. ve Ali D.'yi ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırdı. Durumu ağır olan yaralılardan İbrahim D., kaldırıldığı Nizip Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Mehmet Fener