2025 yılının Cumhurbaşkanlığı tarafından “Aile Yılı” ilan edilmesinin ardından, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi anlamlı bir projeyi hayata geçirmişti.
Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan kararla Gaziantep’te ikamet eden, 2025 yılı itibarıyla 41 yıldır evli olan ve daha önce hiç hac veya umre yapmamış çiftler, kutsal topraklara umreye gönderilecek.
BAŞVURULAR BUGÜN İTİBARİYLE BAŞLADI
Konuya dair Gaziantep Büyükşehir belediyesi tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde:
“Başkanımız Fatma Şahin'in müjdesini verdiği kutsal yolculuk projesinin kayıtları devam ediyor. Başvurular, belediye ofisleri ve internet ortamı üzerinden gerçekleştirilebilecek. Belediye binasındaki umre masası aracılığı ile kayıt yaptırmak isteyenler için başvurular; 7 Nisan 2025 Pazartesi itibariyle başladı. İnternet üzerinden yapılacak başvurularda ise: belediyenin resmi web sitesi üzerinden oluşturulan https://gaziantepailem.com/basvuru/umre adresinden giriş yaparak form doldurulacak.”