İstanbul Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank eğitim ve Araştırma hastanesi Göğüs hastalıkları anabilim dalı öğretim üyesi Dr. Muhammed Emin Çelikaslan ile Dr. Muberra Zülal Bayrak çifti muhteşem törenle hayatlarını birleştirdiler.

AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan'ın oğlu Muhammet Emin ile Trabzonlu eski Başsavcılarından Zeki Bayrak'ın kızı Müberra Zülal'ın özenle hazırlanmış düğün töreni katılan herkesi hayran bıraktı.

2-118

Gaziantep ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinden AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan’ın oğlu Dr. Muhammed Emin Bayrak ailesinden Emine ve Zeki Bayrak çiftinin kızları Müberra Zülal'ın nikahlarını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Kıydı.

3-65

İş ve siyaset dünyasından birçok ismin katıldığı tören Gaziantep’te gerçekleştirildi. Yapılan düğüne Gaziantep ve çevre illerin iş ve siyaset dünyasından son derece önemli isimler katıldı.

4-41

Düzenlenen düğüne Enerji Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Gaziantep Valisi Kemal Çeper, AK Parti Grup Başkan vekili Abdülhamit Gül, Türkiye Büyük Millet Meclisi idare amiri MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, AK Parti Milletvekilleri Derya Bakbak, Bünyamin Bozgeyik, Mesut Bozatlı, Ali Şahin, Eyüp Özkeçeci, CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen ve Melih Meriç, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep eski Milletvekillerinden Mehmet Sarı, Şamil Tayyar, Sait Kirazoğlu, AK Parti Gaziantep il başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, siyaset, Sağlık, Eğitim, İş ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra Çelikaslan ve Bayrak ailelerinin yakın akrabalarının yanı sıra çok sayıda tanıdık isim katılırken davetliler unutulmaz bir akşam yaşandı.

Kaynak: Mehmet Fener