Türkiye yağışlı havanın etkisine girdi. Yurt genelinde yer yer sağanak etkili olurken Gaziantep'te yağan yağmur hayatı durma noktasına getirdi. 
Gaziantep’te dün akşam saatlerinde başlayan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar suyla dolarken, çok sayıda araç köprülü kavşaklarda mahsur kaldı.
Dün akamdan beri etkili olan sağanak yağış Gaziantep’in merkezinde hayatı felç ederken çiftçi için adeta 'can suyu' oldu.
Gaziantep’te etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, yollarda biriken sularda araçlar mahsur kaldı, sürücüler zor anlar yaşadı. Kent merkezinde hayatı felç eden yağış, çiftçiyi sevindirdi.
YAĞIŞ ÇİFTÇİYİ SEVİNDİRDİ 
Dünden beri etkili olan yağışın çiftçileri sevindirdiğini belirten Gaziantep Şehitkâmil Ziraat Odası Başkanı Cuma Yiğit, ‘’Yağış tarlalarımıza iyi geldi. Çiftçiler memnun.’’ dedi. 
YAĞMUR TAM ZAMANINDA YAĞDI
Ekim yapıldıktan sonra yağmur yağdığını belirten Yiğit, ‘’Yağmur, ekimlerimiz bittikten sonra yani tam zamanında yağdı. Çiftçinin istediği gibi oldu. Yağış yoğunluğu da gayet iyiydi. Bu kadar yağmasına çok sevindik. Çiftçilerde gayet memnun kaldı” ifadelerini kullandı. 
HASAR BİLGİSİ GELMEDİ 
Şuana kadar ekili alanlarla ilgili hasar bilgisi gelmediğini belirten Yiğit, “Gaziantep merkezinde yaşanan olaylar, kırsalda yaşanmadı. Ben de dün kırsaldaydım gözlemlediğim kadarıyla bir sel ya da hasar durumu yok. Hasar bilgisi de tarafımıza iletilmedi. Taşkın ya da zarar yok.” dedi. 

AYLİN CIKCIK

Editör: Aylin Cıkcık