Haftanın son mesai gününün sonuna yaklaşılırken Gaziantep’te yaşayan vatandaşlar hafta sonu hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. Peki, Gaziantep’te bu hafta sonu (14-15 Eylül)  hava durumu nasıl olacak? Hafta sonu yağış bekleniyor mu, sıcaklıklar düşecek mi? İşte 14-15 Eylül Gaziantep hava durumu...

14-15 Eylül tarihleri arası Gaziantep’te hava durumu nasıl olacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Cumartesi-Pazar Gaziantep’te yağmur var mı? Detaylar haberimizdedir…

Gazi̇antep’te 5 Günlük Hava Durumu Tahmi̇ni̇ (1)

Gaziantep'te bugün (13 Eylül Cuma) hava durumunun güneşli olacağı tahmin ediliyor. Gaziantep için bugün sıcaklık 35°C'ye kadar çıkıyor. Hissedilen sıcaklık ise 36°C civarında olması bekleniyor. Rüzgâr genellikle hafif esintili olacak. Gaziantep'in bugünkü yağış ihtimali %0 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 35°C olarak tahmin edilirken, en düşük sıcaklığın ise 19°C olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Gaziantep'te 14 Eylül Cumartesi günü hava durumu ise; sabah saatlerinde açık 22°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın açık 33°C, akşam saatlerinde parçalı bulutlu 31°C, gece açık 23°C olacağı tahmin ediliyor.

Gazi̇antep’te 5 Günlük Hava Durumu Tahmi̇ni̇ (2)

Önümüzdeki hafta ise Gaziantep'te en yüksek sıcaklığının 35 derece, en düşük sıcaklığın ise 17°C olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Gaziantep’te hafta sonu az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

GAZİANTEP’TE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Gazi̇antep’te 5 Günlük Hava Durumu Tahmi̇ni̇

Kaynak: BAHRİ UÇAR