Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde gece yarısından buyana yaşanan elektrik kesintisi saatlerdir çözülemedi. Mahallede saatlerdir yaşanan elektrik kesintisi dolaysıyla pide fırınları açılamazken, vatandaşlar da isyan etti.

ŞEHİTKAMİL’DE UZUN SÜREN ELEKTRİK KESİNTİSİ MAHALLELİYİ İSYAN ETTİRDİ

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde gece yarısından buyana yaşanan elektrik kesintisi saatlerdir çözülemedi. Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı Karacaahmet mahallesinde saatlerdir yaşanan elektrik kesintisi dolaysıyla pide fırınları açılamazken, vatandaşlar da isyan etti.

Gaziantep'te Elektrik Kesintisi Isyan Ettirdi Mahallede Pide Fırınları Çalışamadı (2)

Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Gaziantep’te saatlerdir elektriklerinin kesik olduğunu belirten mahalleli, uzun süren elektrik kesintilerine tepki gösterdi.

Gaziantep'te Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı Karacaahmet mahallesinde bugün gece yarısı kesilen elektrikler şuana kadar gelmeyince mahallede bazı vatandaşlar tepki gösterdi.

Gece yarısı kesilen elektrikler nedeniyle mahallede pide fırınları açılamazken, mahalleli, saatlerdir süren  elektriklerine tepki gösterdi.

Sosyal medyada da tepkilerini dile getiren vatandaşlar, “Gece yarısından bu yana kesilen elektrik hala gelmedi? Bu kadar uzun süreli elektrik kesintisi yapılmamalı. İnsanlar mağdur oluyor. Artık yeter” diyerek tepki gösterdiler.  

Kaynak: BAHRİ UÇAR