Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından Gaziantep dahil 81 ildeki girişimcilere toplam 12 milyon avro hibe desteği sağlayacak, IPARD III Programı Beşinci Çağrı İlanı yayımlandı.

IPARD III PROGRAMI İÇİN 5’İNCİ BAŞVURU ÇAĞRI İLANI YAYIMLANDI

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından uygulanan IPARD III Programı Beşinci Çağrı İlanı yayımlandı. Toplam destek bütçesi 12 milyon avro olarak açıklandı.

AB destekli kırsal kalkınma programlarında hibe destekleri devam ediyor. 81 ildeki girişimcilere toplam 12 milyon avro hibe desteği sağlayacak, IPARD III Programı Beşinci Çağrı İlanı yayımlandı.

Başvuru sahiplerin projelerinin ön hazırlıklarını rahatça yapabilmeleri amacıyla bu yıl ilk kez yıllık çağrı takvimi yayımlandı.

IPARD III Beşinci Başvuru Çağrı İlanı ile birlikte, ‘IPARD III 2024 Yılı Çağrı Takvimi’ tamamlanmış oldu.

2024’TE 251 MİLYON AVROLUK IPARD III HİBE DESTEĞİNİ ÜRETİCİLERLE BULUŞTURULACAK

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, müjdeli haberi duyurdu. Bakan Yumaklı, yaptığı açıklamada, “Tarım ve kırsal kalkınmadaki gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. 81 ildeki girişimcilere toplam 12 milyon avro hibe desteği sağlayacak, IPARD III Programı Beşinci Çağrı İlanı yayımlandı. Başvuru sahiplerimizin projelerinin ön hazırlıklarını rahatça yapabilmeleri amacıyla bu yıl ilk kez yıllık çağrı takvimi yayımlamıştık. IPARD III Beşinci Başvuru Çağrı İlanı ile birlikte, ‘IPARD III 2024 Yılı Çağrı Takvimi’ tamamlanmış oldu. Böylelikle bu yıl içerisinde toplam 251 milyon avroluk IPARD III HİBE desteğini üreticilerimizle buluşturuyoruz. Ülkemiz tarımına ve kırsal kalkınmasına güç katacak girişimcilerimize hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

BAŞVURU ÇAĞRI İLANINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gaziantep’te Dev Destekte Başvurular Başlıyor Sakın Kaçırmayın! (2)

Kaynak: BAHRİ UÇAR