Gaziantep’te bir kına gecesinde büyük kavga çıktı. Damat Yemlihan G., levye ve sopalarla darp edildi. Damadın halasının kocası düğüne yakınlarını çağırarak damadı levye ve sopalarla feci şekilde darp etti. 8 kişinin saldırısına uğrayan damat ağır yaralandı.  

Edinilen bilgiye göre, kına gecesinde damat tarafı arasında iddiaya göre eski bir husumet ve alacak verecek meselesinden dolayı kavga çıktı. Damat Yemlihan G. halasının kocası ile pistte oynarken tartışmaya başladı. Ardından kısa sürede kavgaya dönüştü. Darp edilen damat aldığı darbelerle ağır yaralandı.

Kına gecesinde saldırıya uğrayan ve 8 kişi tarafından levye ve sopalarla darp edilen damat Yemlihan G. ise 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Başına aldığı darbelerle beyin travması geçiren ve hayatı tehlikesi bulunan damat Yemlihan G. hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Jandarma olaya karıştığı tespit edilen 8 kişiyi gözaltına aldı. Jandarma tarafından gözaltına alınan 8 kişinin sorgulamalarının ardından Adli Makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ