Gaziantep’te faaliyet gösteren Haskan Şirketler grubu bünyesindeki Folyopak Ambalaj’ın iflas ettiğine yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Konuya dair açıklama geldi. Hasan Gürkan Bayram’ın sahibi olduğu Haskan Şirketler Grubu bünyesindeki Folyopak firmasından yapılan açıklamada, şunlar söylendi:

G Wdz Ly C Xc A Aa H Lj

“Son günlerde çeşitli medya organlarında şirketimiz Folyopak Ambalaj San. Ve Tic. A.Ş. ile ilgili asılsız iflas haberleri yer almaktadır. Bu tür yalan ve yanıltıcı bilgilerin yayıldığını üzülerek takip etmekteyiz.

Öncelikle belirtmek isteriz ki, Folyopak Ambalaj San. Ve Tic. A.Ş., tüm faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmekte olup, işleyişinde herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Şirketimiz, Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesi'nde dünya standartlarında üretim yapmaya ve ihracat faaliyetlerimizi başarıyla sürdürmeye devam etmektedir.

Haberlerde iddia edilen iflas durumu tamamen gerçek dışıdır. Bu tür yalan haberlerin şirketimize ve çalışanlarımıza zarar vermesine asla izin vermeyeceğiz.

Hukuk departmanımız, bu tür yanıltıcı ve asılsız haberlerin yayılmasını durdurmak için gerekli hukuki işlemleri başlatmıştır. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına bu açıklamayı yapma gereği duyuyoruz.

Folyopak Ambalaj San. Ve Tic. A.Ş. olarak, müşteri memnuniyeti ve güvenini her zaman ön planda tutarak, sektördeki liderliğimizi sürdürmeye ve ülkemize değer katmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: Mehmet Fener