Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’ne bağlı Perilikaya Mahallesi içler acısı durumda. Vatandaşlar ise yaşadıkları bu durumdan dolayı şikayetçi. Yetkililerden konuya dair gerekli adımların atılması bekleniyor.

G X B D1B L X A A A8 Zoq

Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’ne bağlı Perilikaya Mahallesi’nde doğalgaz çalışmaları sebebiyle sokaklar kazılarak hizmet verildi. Bu durumdan son derece memnun olan vatandaşlar, sonraki süreçte ise açılan çukurların tam olarak kapatılmaması ve mahallenin adeta bir mayın tarlasına dönmesi sebebiyle isyan ediyor.

G X B D1B M W8 A Avh1I

Mahalle sakinleri 1 ay önce tamamlanan doğalgaz çalışmalarının ardından çukurların tam olarak kapatılmaması ve asfalt dökülmemesi sebebiyle mahallelerine araçlarla girmeye korkuyor. Konu ile ilgili yardım bekleyen vatandaşlar, “Perilikaya mahallesi 82 nolu sokak doğalgaz çalışmaları bitmesine rağmen 1 aydır sokağımız bu halde. Araçlarımızla sokağa giremiyoruz. Sokak sakinleri bıkmış. Kenar mahalle olduğumuz için mi bu çukurlara layık görülüyoruz?” diyerek tepkilerini dile getiriyor.

Ekran Görüntüsü 2024 09 09 102419

Kaynak: Mehmet Fener