Gaziantep’te firmalara indirim çağrısında bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun çağrısına 2 firmadan daha karşılık geldi.

Gaziantep’te Bayram Öncesi 2 Firmadan Daha Dev Indirim! (6)

Gaziantep’te yemek ve baklava sektöründeki firmalara indirim çağrısında bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun çağrısına karşılık gelmeye devam ediyor.

Gaziantep’te Bayram Öncesi 2 Firmadan Daha Dev Indirim! (5)

TAHMAZOĞLU’NUN ÇAĞRISINA 2 FİRMADAN DAHA KARŞILIK GELDİ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,  geçtiğimiz günlerde yemek ve baklava sektöründeki firmalara indirim çağrısında bulundu. Tahmazoğlu’nun çağrısına ilk karşılık Antepsan’dan gelmişti. Antepsan, 1.Sınıf Gaziantep coğrafi işaretli Mekik Baklava fiyatını 950 TL’den 599 TL’ye düşürmüştü.

Gaziantep’te Bayram Öncesi 2 Firmadan Daha Dev Indirim! (1)

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun indirim çağrısına karşılık gelmeye devam ediyor. Tahmazoğlu’nun indirim çağrısına 2 firmadan daha karşılık geldi. Antepsan’ın ardından Lebsan Firması ve Kıran Firması da dev indirimi duyurdu. İşte detaylar…

Gaziantep’te Bayram Öncesi 2 Firmadan Daha Dev Indirim! (2)

LEBSAN FİRMASI DEV İNDİRİMİ DUYURDU

Lebsan Firması yaptığı açıklamada, Kavrulmuş Antep Fıstığı’nı 650 TL’den 449 TL’ye düşürdüğünü açıkladı.

Gaziantep’te Bayram Öncesi 2 Firmadan Daha Dev Indirim! (3)

KAVRULMUŞ ANTEP FISTIĞI 650 TL’DEN 449 TL’YE DÜŞTÜ

Lebsan Firması tarafından yapılan açıklamada, “Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu'nun çağrısına LEBSAN ailesi olarak biz de cevap veriyor ve Kavrulmuş Antep Fıstığı'nı 650 ₺'den 449 ₺'ye indiriyoruz. Hayırlı olsun, bayramımız mübarek olsun.” denildi.

Gaziantep’te Bayram Öncesi 2 Firmadan Daha Dev Indirim! (7)

KIRAN KURUYEMİŞ FİRMASINDAN BAYRAM ÖNCESİ DEV İNDİRİM

Kıran Kuruyemiş Firması da Kurban bayramı öncesinde dev indirimi duyurdu. Kıran Firması, Kavrulmuş Antep Fıstığı’nı 650 TL’den 479.90 TL’ye düşürdüğünü açıkladı.

Kıran Kuruyemiş Firması tarafından yapılan açıklamada, “Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu’nun çağrısına KIRAN KURUYEMİŞ olarak biz de cevap veriyor ve Kavrulmuş Antep Fıstığı’nı 650₺ yerine 479,90₺’ye siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Hayırlı olsun, bayramımız mübarek olsun.” Denildi.   

Gaziantep’te Bayram Öncesi 2 Firmadan Daha Dev Indirim! (8)

TAHMAZOĞLU: DİĞER FİRMALARDAN DA AYNI DUYARLILIĞI BEKLİYORUZ

Kurban Bayramı öncesi fiyatlarda indirim yapan iki firmaya teşekkür eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Sektörün diğer firmalarından da aynı duyarlılığı bekliyoruz” dedi.

Kaynak: BAHRİ UÇAR