Geçtiğimiz günlerde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu baklava ve yemek sektörüne indirim çağrısında bulunmuştu. Tahmazoğlu'nun çağrısına sessiz kalmayan Antepsan,  baklava Fiyatlarında dev indirim yaptıklarını açıkladı.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NUN ÇAĞRISINA KARŞILIK BULDU

Geçtiğimiz günlerde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu iki sektöre uyarıda bulunmuştu. Tahmazoğlu baklavacı ve yemekçileri uyararak, fiyatlarınızı güncelleyin aksi taktirde belediye olarak gerekli çalışmaları başlatacaklarını ifade etmişti.

Gaziantep’te Baklava Fiyatında Dev Indirim! (1)

Antepsan Kuruyemiş, Başkan Tahmazoğlu'nun çağrısına sessiz kalmayarak fiyatlarda indirim yaptıklarını açıkladı.

ENFLASYONLA MÜCADELEDE BİZ DE VARIZ

Antepsan Kuruyemiş'ten yapılan açıklama şöyle:

''Antepsan Bayram Hediyesi, enflasyonla mücadele de biz de varız, Mehmet Tahmazoğlu Başkanımızın çağrısı ile 1.Sınıf Gaziantep coğrafi işaretli Mekik Baklavası 950₺ yerine 599₺ yaptık. Herkese şimdiden iyi bayramlar.''

Gaziantep’te Baklava Fiyatında Dev Indirim! (1)-1

KALİTELİ BAKLAVAYI VATANDAŞLARA DAHA UYGUN FİYATLA BULUŞTURACAĞIZ

Antepsan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Bakır, ürettikleri kaliteli baklavayı vatandaşlara daha uygun fiyatla buluşturacaklarını belirterek, enflasyonla mücadelede vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Bakır, "Artan maliyetlerden dolayı fiyatlarda da artış oluyor. Bu durum tabi vatandaşlarımızın alım gücünü düşürüyor. Biz ürettiğimiz kaliteli baklavadan ödün vermeden vatandaşlarımıza daha uygun bir fiyattan satacağız. İstiyoruz ki enflasyonla mücadelede bizimde katkımız olsun. Baklavaya herkes ulaşabilsin" dedi.

Gaziantep’te Baklava Fiyatında Dev Indirim! (3)

ANTEPSAN HAKKINDA

Antepsan, temelleri 1988'li yıllara dayanan ama özünde atadan gelen özel fıstık çiftçiliğini günümüze taşıyan bir firmadır. Büyük dedelerin uzmanlaştığı fıstık yetiştiriciliğini yeni nesillere aktarmasıyla bugünlere gelen ve Türkiye'nin önemli fıstık ve baklava üreticilerinden olan Antepsan, Gaziantep'in eşsiz lezzetlerini Gaziantep'ten Türkiye'ye, Türkiye'den Dünya'ya gönderiyor. 2018 yılından beri toplamda 32 bin metrekare alan üzerine kurulu olan son teknoloji ile donatılmış fabrikalarda üretim yapan Antepsan, alanında zirvede yer alan firmalardan biri olarak dikkat çekiyor.

Kaynak: İHA