Gaziantep’te son dönemde artan intihar vakaları vatandaşları büyük ölçüde tedirgin ediyor. Özellikle son 1 haftada ardı ardına gelen intihar haberleriyle kahrolan vatandaşlar, tedirginlik yaşıyor.

Bugün sabah saatlerinde haftanın ilk gününe intiharla başlayan Gaziantep’te vatandaşlar tedirginlik yaşıyor. 25 yaşındaki bir kadının kendini asarak intihar ettiği Gaziantep’te son 1 haftada yaşanan 8. İntihar vakasıyla Gaziantepli vatandaşlar, bu intiharların sebebini de merak eder hale geldi.

25 YAŞINDA İNTİHAR ETTİ

Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’ne bağlı Yavuzlar Mahallesi’nde bu sabah saatlerinde intihar ederek hayatını kaybeden bir kadın cesedi bulundu. 25 yaşındaki kadın kendini asarak intihar etti. Durumu fark eden aile hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Emniyet ve sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek intihar eden kadının cesedini Adli Tıp Kurumu’na götürdü.

1 HAFTADA 8 İNTİHAR

Gaziantep’te 25 yaşındaki kadının intihar etmesi ile birlikte son 1 haftada yaşanan 8. İntihar vakası vatandaşları tedirgin etti. Geçtiğimiz haftadan bu yana neredeyse her gün intihar haberi ile güne başlayan Gaziantepli vatandaşlar intiharların sebebini merak ederken, birçok uzman isim ise intiharların birçok farklı sebebinin olabileceğini dile getiriyor.

Kaynak: Mehmet Fener