Gaziantep’te son dönemde konutlar için istenilen fahiş kira ve satın alma bedelleri sık sık gündem olmaya devam ediyor. Bu durumdan şikayetçi olan Gaziantepli vatandaşlar için Gaziantep’te ev sahibi olmak adeta hayalden öteye geçemiyor.

G X Yoj Zv X Y A A Lw8J

Özellikle son dönemde konutlara verilen fahiş fiyatlardan ötürü tepkilerini dile getiren Gaziantepli vatandaşlar, Gaziantep’te bir ev alabilmek için çok zengin olmak gerektiğini dile getiriyor. Konu ile ilgili gerekli denetimlerin sıklaştırılması gerektiğini de vurgulayan Gaziantepli vatandaşlar özellikle son gördükleri Gaziantep’in Oğuzeli İlçesi’ne bağlı Subaşı Mahallesi’nde ki bir bağ evinin 2 farklı fiyatıyla şaşkına döndü.

G X Yoj Z7 X U A A X J F R

Gaziantep’in Oğuzeli İlçesi’ne bağlı Subaşı Mahallesi’nde bir bağ evine 2 farklı emlak firması tarafından 2 farklı fiyat verildi. Evin iki farklı açıdan çekilmiş fotoğrafı ile ilan sitesine yüklenen evin ilk fiyatı 2 milyon 400 bin TL’iken, diğer fiyatı ise m3 milyon TL olarak yazıldı. Bu durumu gören Gaziantepli vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Kaynak: Mehmet Fener