Baklavadaki fahiş fiyatlar Gaziantepli vatandaşların tepkilerine yol açıyor. Son dönemde sık sık gündeme gelen baklava fiyatlarına tepki gösteren vatandaşlar, yetkililerden konuya dair gerekli adımların atılmasını istiyor.

BAKLAVA FİYATLARI UÇTU

 Baklava-2

Gaziantep’te baklava fiyatları adeta uçuşa geçmişti. Don dönemde vatandaşlar arasında sık sık gündeme gelen bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, baklavaya adeta hasret kaldı. Gaziantep’te baklava fiyatlarının kilosu 950 TL ile bin 200 TL arasında değişiyor. Bu fiyatları gören vatandaşlar ise duruma tepki gösteriyor.

BAŞKAN ŞAHİN’E İLGİNÇ TALEP

 Paylaşım-4

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi son dönemde vatandaşların bazı ürünlere daha kolay ve daha az maliyetli ulaşabilmesi adına “Haydi” büfeleri açıyordu. Baklava fiyatlarındaki fahiş artışları gören bazı vatandaşlar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ilginç bir talepte bulundu. “Haydi Baklavaya” isimli bir “Haydi” büfesinin açılmasını ve vatandaşlara daha uygun fiyatlı baklava satılmasını talep eden vatandaşlar, Başkan Şahin’e bu taleplerini iletti.

Kaynak: Mehmet Fener