Gaziantep’te Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TDP) kapsamında öğrenciler pizza yapma deneyimi kazandı.
Gaziantep Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından yürütülen Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TDP) kapsamında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri pizza etkinliğinde bir araya geldi.
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNDEN ÖĞRENCİLER İÇİN PİZZA ETKİNLİĞİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Özkan koordinatörlüğünde şef Ayhan Keser ve Mehmet Akif Büyük’ün katkıları ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri pizza etkinliği düzenledi.
Etkinlikte öğrenciler hamur açmaktan pizza dizimine kadar her aşamada yer alarak pizza hazırlama deneyimini yaşadı.