AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ile birlikte İl Sağlık Müdürü Beytullah Şahin’i ziyaret etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ile birlikte; İl Sağlık Müdürü Beytullah Şahin’i ziyaret etti.

Ziyarette İl Sağlık Müdürü Beytullah Şahin, göreve geldiği günden bu yana yaptığı hizmetleri tek tek anlattı. Kentteki sağlık hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılmaya devam ettiğini vurgulayan Şahin, Şehir Hastanesi olmak üzere diğer kamu hastanelerinin vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmesi için çalıştıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğum memnuniyeti dile getiren Şahin, Gaziantep’te sağlık alanında devrim gibi projelerin yapıldığını altını çizerek bu anlamda kendisine destek olan AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ve Gaziantep milletvekillerine teşekkür etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül de, Gaziantep’te sağlık hizmetlerinin hızlı bir şekilde yürümesi için Sağlık Müdürlüğüne destek olduklarını ve bu konuda AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Fedaioğlu’nun da her türlü sorunlarda yardımcı olacağını belirtti.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ise,  “Güneydoğunun sağlık üssü olma yolunda başarı ile yol kat eden Gazi şehrimizi hep birlikte taçlandıracağız” dedi.

Kaynak: BAHRİ UÇAR