Gaziantep, ulaşım ağı ile Türkiye’nin önde gelen kentlerinin başında geliyor. Özellikle belediye otobüslerine yapılan yatırımlar ve vatandaşların ulaşımı her anlamda düşünülürken, yeni teknolojiler de her geçen gün kent içi ulaşımda devreye giriyor.

DİREKT ULAŞIM SAĞLANAMIYOR

Gaziantep’in bazı mahallelerinde ise henüz Gaziantep Şehir Hastanesi’ne direkt bir ulaşım söz konusu değil, özellikle Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki Narlıtepe, Vatan, Fırat, Perilikaya, Barak, Ocaklar, Güzelvadi, Cengiz Topel ve Beydilli Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar bu sorun ile karşı karşıya ve yetkililerden bu konu ile ilgili çözüm bekliyor.

2 VEYA 3 OTOBÜS/DOLMUŞ KULLANIYORLAR

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki Narlıtepe, Vatan, Fırat, Perilikaya, Barak, Ocaklar, Güzelvadi, Cengiz Topel ve Beydilli Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar Gaziantep Şehir Hastanesi’ne ulaşım konusunda ciddi sorunlar yaşıyor. Gaziantep Şehir Hastanesi’ne direkt ulaşımın olmadığı bu mahallelerde yaşayan vatandaşlar Gaziantep Şehir Hastanesi’ne gidebilmek için 2 veya 3 farklı otobüs/dolmuş kullanmak zorunda kalıyor.

MAHALLE SAKİNLERİ ÇÖZÜM BEKLİYOR

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki Narlıtepe, Vatan, Fırat, Perilikaya, Barak, Ocaklar, Güzelvadi, Cengiz Topel ve Beydilli Mahalleleri sakinleri bu konu ile ilgili yetkililerin en kısa zamanda bir çözüm üretmesi gerektiğini düşünüyor. Yetkililere seslenen vatandaşlar Gaziantep Şehir Hastanesi’ne direkt ulaşımın mümkün olması gerektiğini ve bunun için gerekli otobüs ve güzergahın ayarlanması gerektiğini savunuyor.

Kaynak: Mehmet Fener