Gaziantep Emniyeti ve jandarması halkın güvenliğini sağlamak amacıyla yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Kent genelinde birçok operasyon düzenleyen ekipler, suçluları tek tek yakalıyor.

Uyuşturucu Ticareti Yapmak, Mala Zarar Verme ve Hırsızlık” suçundan hakkında 20 yıl 1 ay 25 gün hapis cezası bulunan V.K.K. isimli şahıs Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahıs göz altına alınarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Gaziantep Valiliği tarafından konuya dair yapılan açıklamada, “Uyuşturucu Ticareti Yapmak, Mala Zarar Verme ve Hırsızlık” suçundan hakkında 20 yıl 1 ay 25 gün hapis cezası bulunan V.K.K. isimli şahıs, İl Jandarma Komutanlığımız tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda yakalanarak gözaltına alınmış, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.  Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için her türlü suç ve suçlu ile mücadelemiz 7/24 aralıksız olarak devam edecektir” denildi.

Kaynak: Mehmet Fener