AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kısa bir görüşme gerçekleştiren AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, “Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde sayısız başarılara imza atacağız” dedi.

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı önceki gün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapıldı. Yoğun katılımın olduğu toplantıya AK Parti Gaziantep İl teşkilatı da katıldı. Toplantıya; 31 Mart yerel seçimlere kısa bir süre kala istifa eden Murat Çetin’den sonra İl Başkanlık görevini başarıyla yürüten AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi ile  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz ve AK Parti Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş katılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Liderliğinde Sayısız Başarılara İmza Atacağız (3)

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GAZİANTEP HEYETİ İLE GÖRÜŞTÜ

Ankara giden AK Parti Gaziantep heyeti AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının ardından dün de AK Parti TBMM Grup Toplantısı’na katıldı. Toplantıda önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantının ardından Gaziantep heyeti ile bir araya geldi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan Liderliğinde Sayısız Başarılara İmza Atacağız (1)

ERDOĞAN LİDERLİĞİNDE SAYISIZ BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Ankara temaslarının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, “Yürüdüğümüz yolun temelinde Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın ışığı var demiştik… Cumhur-u Reisimizden aldığımız bu ilham ve ışık, bizlere; yeniliği, büyümeyi ve beraberliği aşılıyor. Liderimizin, reisimizin ışığından aldığımız ilhamla Allah’ın izniyle sayısız başarılara imza atacağız. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. İyi ki varsınız Cumhurbaşkanım, hep var olasınız…” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Bahri Uçar