Gaziantep FK taraftarları sonunda istediği santrafora kavuşuyor. Gaziantep FK yönetimi başarılı yıldız futbolcuya resmi teklifte bulundu. Yönetim transferin en kısa zamanda tamamlanması için kolları sıvadı.

5 FUTBOLCU GELDİ

Tr-1

Gaziantep FK transfer sezonunun başladığı günden bu yana 5 transfer açıklamasında bulundu. Gaziantep Futbol Kulübü, başarılı hücum oyuncusu Eren Erdoğan ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Gaziantep Futbol Kulübüm, son olarak SM Caen forması giyen başarılı ön libero futbolcusu Quentin Daubin ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Zaglebie Lubin forması giyen Yunan Milli kaleci Sokratis Dioudis ile iki yıllık anlaşmaya vardı. Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Fransa Ligi takımlarından Paris FC forması giyen başarılı ön libero oyuncusu Cyril Mandouki ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. Gaziantep Futbol Kulübü, İngiltere Premier Ligi takımlarından Brighton Albion forması giyen Dünyaca ünlü genç yıldız Kacper Kozlowski’nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya vardı.

YILDIZ FORVET GAZİANTEP YOLUNDA

Pedro Henrique (2)

Gaziantep FK’nın yıldız forvet ile görüşüyor. Gaziantep FK yönetimi bu transfer için yoğun çaba sarf ederken Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan’ın da transfere sıcak baktığı ve çok istediği öne sürüldü. Gaziantep FK, Çin Süper Lig ekibi Wuhan'da forma giyen 27 yaşındaki Brezilyali forvet Pedro Henrique'ye resmi teklifte bulundu. Pedro Henrique, geçtiğimiz sezon 19 maçta 13 gole imza atmıştı.

GAZİANTEP FK AVRUPA MEDYASINDA YANKI UYANDIRDI

P Y L Ş M-1

Gaziantep FK’nın, Çin Süper Lig ekibi Wuhan'da forma giyen 27 yaşındaki Brezilyali forvet Pedro Henrique’ye resmi teklifte bulunması Avrupa basınında yankı uyandırdı. Başarılı santraforun Gaziantep FK için istenilen oyuncu olduğu dile getirildi.

Kaynak: Mehmet Fener