Gaziantep FK’ transfer döneminin suskun kulüplerinden birisi olarak anılıyordu. Birçok kişi bunu düşünse de son günlerde Gaziantep FK’dan bazı transfer hamleleri geldi.

QUENTİN DAUBİN’İ RENKLERİNE BAĞLADI

Quentin Daubin-1

Gaziantep FK’lı taraftarlar takımlarının transfer dönemini bu denli suskun geçirmesini eleştirirken, birçok transfer iddiasına karşın henüz imzalanmış 1 transfer bulunuyordu. Bununla birlikte geçtiğimiz günlerde ise Gaziantep FK, Fransız orta saha oyuncusu Quentin Daubin’i renklerine bağladı.

GÖZLER KALECİ TAKVİYESİNDE

Georgios Athanasiadis-2

Florin Nita ile maddi anlamda anlaşma sağlayamayan Gaziantep FK, kaleyi Yunanistan Ligi’nde AEK forması giyen Georgios Athanasiadis’e emanet etmeyi planlıyor. AEK ile 1 yıllık kontratı kalan Georgios Athanasiadis, 31 yaşında. Georgios Athanasiadis’ın Gaziantep FK’ya gelmesi ise an meselesi.

SOL BEK SÖYLENTİLERİ

Amadou Dante-1

Transferlere devam edecek olan Gaziantep FK’da kaleci transferi ve sol bek transferi ön planda tutuluyor. Kaleci transferinde Yunanistan Ligi’nde AEK forması giyen Georgios Athanasiadis’e kaleyi emanet etmek istene Gaziantep FK, sol bek transferinde ise taze bir kan buldu.

23 yaşındaki Amadou Dante ile görüştüğü iddia edilen Gaziantep FK, oyuncuyu renklerine bağlayabilmek adına elinden geleni yapıyor. Bundesliga ekiplerinden Strum Graz’da forma giyen Mali’li taze kan sol bek, 1,78 boyunda ve sol ayaklı bir futbolcu. Kariyeri boyunca 153 maça çıkan Amadou Dante, 4 gol ve 9 asistlik bir performans gösterdi. Transfermarkt verilerine göre oyuncunun piyasa değeri ise 1.50 milyon Euro olarak belirtiliyor.

Kaynak: Mehmet Fener