12 Ağustos Pazartesi günü saat 21:00’da Bodrum Şehir Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede Mehmet Türkmen düdük çalacak.

TARAFTAR YENİ TRANSFERLERİ MERAK EDİYOR

 Kacper Kozlowski-4

Transfer sezonunu etkili bir şekilde geçiren Gaziantep FK, şimdiye kadar 12 transfer açıkladı. Birçok Gaziantep FK taraftarı, yeni transferlerin Süper Lig’in yeni sezonunda takıma nasıl katkı vereceğini merak ediyor. Gaziantep FK taraftarı özellikle Kacper Kozlowski’nin takım ile uyumunu ve oynadığı futbolu merakla bekliyor.

TRANSFERLER DEVAM EDECEK

 Memik Yılmaz

Dün transferlere yönelik açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, “Geçen sezonki eksikliklerimizden ders alarak hatalarımızı görüp hatasız bir takım kurabilmek için mücadele ettik. Şu ana kadar 13 kaliteli futbolcuyu takımımıza kazandırdık. Tabii ki eksiklerimiz var, hücum bölgesine arayış içerisindeyiz. Hata yapmadan iyi oyuncuyu, oyun sistemimize uyacak oyuncuyu almak için mücadelemiz devam ediyor. 1-2 maç sonra onları da yetiştiririz. İlk 5 hafta adaptasyon süreci yaşanabilir. Geçen yıla göre bu yıl yeni bir takım oluşturduk. Yaş ortalamamızı geçen yıla göre bayağı aşağıya çektik. Şehrimiz ve takımımız için başarılı bir dönem geçiririz inşallah” demişti.

SURESCU VE OGÜN ÖZÇİÇEK GERİ DÖNDÜ

 Surescu Ve Ogün

Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formayı terleten Deian Sorescu’nun transferi konusunda oyuncu ve Rakow ile anlaşmaya vardı.  Deian Sorescu, Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ile yönetici Uğur Şireci'nin katıldığı imza töreniyle birlikte kendisini 3 yıllık kulübe bağlayacak olan resmi sözleşmeye imza attı. Bunun yanı sıra, Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formayı terleten Ogün Özçiçek’in transferi konusunda oyuncu ve Yeni Malatyaspor ile anlaşmaya vardı. Ogün Özçiçek, Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ile yönetici Uğur Şireci'nin katıldığı imza töreniyle birlikte kendisini 3 yıllık kulübe bağlayacak olan resmi sözleşmeye imza attı.

Kaynak: Mehmet Fener