Ünlü futbolcunun bir yıl önce "Under The Cosh" adlı YouTube kanalına verdiği röportaj, gündemde büyük yankı uyandırdı.

SERGEN YALÇIN İLE İLGİNÇ İLK KARŞILAŞMA

Steven Caulker (1)

Steven Caulker, Alanyaspor’a transfer olmadan önce dönemin teknik direktörü Sergen Yalçın ile yaşadığı ilginç bir anıyı paylaştı. Caulker, "Sergen Yalçın ile görüşmek üzere buluştuğumda, yüzüme sigara üfleyerek 'Fit misin?' diye sordu. Ben de 'Evet, fitim' dedim. Bunun üzerine Sergen Yalçın, 'Gel ve bana bunu göster' dedi" ifadelerini kullandı.

ALANYASPOR’U ANTALYASPOR ZANNETMİŞ

Steven Caulker (2)

Steven Caulker, Türkiye'ye gelmeden önce Alanyaspor ile anlaştığını ancak başta bu kulübü Antalyaspor sandığını itiraf etti. "Anlaşmayı tamamladık ve 10 gün sonra kulübe gittim. Antalyaspor'a transfer olduğumu sanıyordum, meğerse Alanyaspor'muş" dedi.

MENAJERİNİN OYUNU

Steven Caulker (3)

Caulker, transfer sürecinde menajerinin oynadığı ilginç bir oyunu da anlattı. Menajerinin karısının adını telefonda değiştirerek, görüşme sırasında Stoke City’den teklif aldıklarını söylettirdiğini ve bu sayede Alanyaspor’dan daha iyi bir teklif aldıklarını belirtti. Caulker, "Menajerimle rehabilitasyon merkezinde tanışmıştık. Bu yöntemle bana iyi bir maaş kazandırdı" dedi.

SÜPER LİG’DE 102 MAÇ

Steven Caulker (4)

İngiltere uyruklu defans oyuncusu Steven Caulker, Süper Lig'de Alanyaspor, Gaziantep FK ve Fatih Karagümrük formaları altında toplam 102 maça çıktı. Bu maçlarda 8 gol atıp 7 asist yapan Caulker, performansıyla dikkat çekti.

FENERBAHÇE’DE ŞANS BULAMADI

Steven Caulker (5)

Steven Caulker, 2021 yaz transfer döneminde bonservissiz olarak Fenerbahçe'ye transfer oldu. Ancak takımın başına geçen Teknik Direktör Vitor Pereira tarafından veto edilerek, Gaziantep FK'ye kiralandı ve Fenerbahçe'de resmi maça çıkma fırsatı bulamadı.

Kaynak: Mehmet Fener