Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında 6 Ekim Pazar günü Beşiktaş ile sahalarında oynayacakları maçta tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirtti.

Gaziantep Fk Besiktas

Lige galibiyetle başladıklarını fakat sonraki haftalarda puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Yılmaz, genç ve yeni bir takım olduklarının altını çizdi. Yılmaz, "Aramıza yeni katılan oyuncularımız var, ancak adaptasyon sürecinin arkasına sığınmamak gerek. Artık bu saatten sonra herkesin yüreğini ortaya koyarak oynaması lazım. Üç puan almak için sahaya çıkacağız," dedi.

Yılmaz, sportif başarıya ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Önümüzde Beşiktaş gibi zorlu bir maç var. Allah'ın izniyle bu maçı alıp şehrimize hediye etmek istiyoruz. Futbolcularımız ve teknik ekibimiz ellerinden geleni yapıyor, tüm takım bu maça odaklanmış durumda," ifadelerini kullandı.

Gaziantep Fk Besiktas Maci 1

Beşiktaş maçında tüm Gaziantep halkını yanlarında görmek istediklerini belirten Yılmaz, "İç saha avantajını ancak seyirci desteği ile elde edersiniz. Anadolu takımları için taraftarın önemi büyük. Bütün taraftarımızı maça bekliyoruz. Destekleri bizim için çok önemli, sağ olsunlar her yerde takımımızı yalnız bırakmıyorlar," dedi.

Beşiktaş'ta Kadroda Sürpriz Değişiklik

836X530 Besiktas 5 1 Lugano Mac Sonucu Ozet Kartal Avrupa Liginde 1724961290136

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Bellona Kayserispor'a konuk olacak olan Beşiktaş'ta, maça saatler kala beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Sağ bekte başlaması planlanan Jonas Svensson, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Muhabirimiz Tayfun Akkaya'nın aktardığı bilgilere göre, sağ kanatta oynaması planlanan Milot Rashica, bek bölgesine çekildi. Rashica'nın yerine ise yaz transfer döneminde Beşiktaş'a katılan Joao Mario'nun oynaması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi