Gaziantep Futbol Kulübü, yeni transferlerle kadrosunu güçlendirerek 2024 sezonunda başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Kulüp, hem savunma hem de hücum hattında yaptığı takviyelerle taraftarlarına umut veriyor. Bu transferlerle birlikte Gaziantep FK, yeni sezonda iddialı bir takım kurarak ligde başarılı sonuçlar almayı amaçlıyor. Taraftarlar, yeni transferlerin performansını merakla bekliyor. İşet yeni transferler ve kariyerleri…

YUNAN MİLLİ KALECİ: SOKRATIS DIOUDIS

Gaziantep Futbol Kulübü, Zaglebie Lubin forması giyen Yunan milli kaleci Sokratis Dioudis ile iki yıllık anlaşma sağladı.

Sokratis Dioudis Kimdir? 3 Şubat 1993'te Yunanistan'ın Thessaloniki şehrinde doğan Dioudis, futbola Aris altyapısında başladı. 2014 yılında Club Brugge'ye transfer olan Dioudis, 2016 yılında tekrar Aris forması giydi. 2017'de Panathinaikos'a transfer olan ve burada beş sezon boyunca takım kaptanlığı yapan başarılı kaleci, son olarak 2023'te Zaglebie Lubin'de oynadı. Yunan milli takımında 22 kez forma giyen Dioudis, kariyerinde 265 resmi maçta 105 kez kalesini gole kapattı.

BAŞARILI ÖN LİBERO: QUENTIN DAUBIN

Gaziantep Futbol Kulübü, SM Caen forması giyen başarılı ön libero Quentin Daubin ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.

Quentin Daubin Kimdir? 3 Temmuz 1995'te Fransa'nın Saintin-Nazaire şehrinde doğan Daubin, futbola Niort B takımında başladı. 2018'de Pau FC'ye transfer olan Daubin, 2022'de SM Caen'e katıldı. 1.83 cm boyundaki futbolcu, fiziksel gücü ve savunma tekniğiyle dikkat çekiyor. Kariyerinde toplam 258 resmi maçta 3 gol atan ve 11 asist yapan Daubin, ön libero mevkisinde forma giyiyor.

GELECEK VAAT EDEN HÜCUM OYUNCUSU: EREN ERDOĞAN

Gaziantep Futbol Kulübü, genç hücum oyuncusu Eren Erdoğan ile 2+1 yıllık anlaşma imzaladı.

Eren Erdoğan Kimdir? 22 Mayıs 2001'de İzmir'de doğan Eren, futbola Torbalıspor altyapısında başladıktan sonra Fethiyespor ve Altay formaları giydi. Gelecek vadeden isimlerden biri olarak gösterilen 2001 doğumlu futbolcu, toplamda 79 resmi maçta 7 gol atıp 9 asist yaptı. Yüksek hücum gücü ve hızıyla dikkat çeken genç oyuncu, Gaziantep FK'ya önemli katkılar sunması bekleniyor.

Kaynak: Mansur Yalvaç