Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz, hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, "Bu maçı alıp şehrimize hediye etmek istiyoruz," dedi.

"Futbolcularımız ve Teknik Ekibimiz Üzerine Düşeni Yapıyor"

Gaziantep Fk Memik Yilmaz-1

Yılmaz, ligde zorlu bir dönemeçte olduklarını ve Beşiktaş maçının önemine vurgu yaparak, "Önümüzde Beşiktaş gibi zorlu bir maçımız var. Allah'ın izniyle bu maçı alıp şehrimize hediye etmek istiyoruz. Futbolcularımız ve teknik ekibimiz üzerine düşeni fazlasıyla yapmaya çalışıyor," ifadelerini kullandı.

"Genç ve Yeni Bir Takımız"

Gaziantep Fk Pfdk Sevk

Sezona galibiyetle başlamalarına rağmen sonraki haftalarda puan kayıpları yaşadıklarını belirten Yılmaz, "Genç oyunculardan kurulu bir takımız. Yeni bir ekibiz ve aramıza yeni katılan oyuncularımız var. Ancak adaptasyon sürecinin arkasına sığınmamak lazım. Herkesin yüreğini ortaya koyup oynaması gerekiyor. Üç puan almak için ne gerekiyorsa yapacağız," diye konuştu.

"Taraftarın Desteği Çok Önemli"

Gaziantep Fk Memik Yilmaz

Gaziantep halkının desteğinin maçta büyük rol oynayacağını vurgulayan Yılmaz, "İç saha avantajını ancak seyirci baskısı olursa elde edersiniz. Anadolu takımları için taraftar çok önemli. Bütün taraftarımızı maça bekliyoruz. Destekleri bizim için çok önemli. Sağ olsunlar, her yerde takımımızı yalnız bırakmıyorlar," dedi.

Gaziantep FK, Beşiktaş karşısında alacağı galibiyetle hem moral bulmayı hem de ligde üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Başkan Yılmaz'ın bu iddialı açıklamaları, takımın motivasyonunu artırırken, taraftarın da maça olan ilgisini yükseltiyor.

Kaynak: AA