Gaziantep FK, Teknik Direktör Selçuk İnan önderliğinde hazırlık karşılaşmaları ve antrenmanlarla yeni sezona hazırlığını sürdürüyor. Antrenmanlarda oyuncuların ve teknik Direktör Selçuk İnan’ın mutlu halleri ise herkesin dikkatini çekiyor.

İLK MAÇLAR YAKLAŞIYOR

 Süper Lig

Süper Lig’de 2024-2025 sezonu Galatasaray - Hatayspor mücadelesiyle başlayacak. Sarı-kırmızılılar, Rams Park’ta 9 Ağustos cumartesi günü saat 21.00’de rakibini konuk edecek.

Cumartesi günü ise Kasımpaşa - Konyaspor, Antalyaspor - Göztepe, Fenerbahçe - Adana Demirspor maçları oynanacak.

Pazar günü heyecan Sivasspor - Trabzonspor maçıyla devam ederken ligin yeni ekibi Eyüpspor ve Alanyaspor karşılaşacak. Günün kapanış maçında ise Samsunspor ve Beşiktaş kozlarını paylaşacak.

Pazartesi günü Rizespor - Başakşehir ve Bodrumspor - Gaziantep FK karşı karşıya gelecek.

TRANSFERDE YÖNETİM KOLLARI SIVADI

 Transfer-3

Gaziantep FK taraftarları özellikle santrafor ve stoper mevkilerinin boş kalmasından dolayı son derece tedirgin. Gaziantep FK yönetimine transfer konusunda geç kalındığına yönelik eleştirilerini sunan taraftarlar en kısa zamanda transfer yapılmasını bekliyor. Gaziantep FK yönetimi ise Süper Lig’in başlamasına çok kısa bir süre kalmasından dolayı stoper ve santrafor mevkilerindeki transferler için kollarını sıvadı.

HERKESİN YÜZÜ GÜLÜYOR

 Grsl-24

Gaziantep FK transfer sezonunun açılmasından bu yana 5 transfer açıkladı ve yeni transferlerin hepsi Topuk Yaylası’ndaki kampa katıldı. Kampta antrenman ve hazırlık karşılaşmalarıyla yeni sezona hazırlanan Gaziantep FK’da bütün futbolcuların yüzleri gülüyor.

Kaynak: Mehmet Fener