Gaziantep FK, transfer sezonu için kolları sıvamıştı. İlk süreçte hızlı bir transfer dönemi geçireceği düşünülen Gaziantep FK, bunun aksine yavaş ve temkinli bir şekilde transfer görüşmeleri gerçekleştiriyor.

Birçok farklı isimle adı anılan Gaziantep FK’da şimdi ise 2 isim daha söylentiler arasına girdi. Henüz sadece 1 transfer açıklayan Gaziantep FK’nın 6 farklı isimle masaya oturacağı iddia edilmişti. Şimdi ise 2 isim daha bu söylentiler arasında gösteriliyor.

İLK İSİM JOSH LAURENT

 Josh Laurent

İlk isim Stoke City’de forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Josh Laurent, Transfermarkt’da yer alan söylentilere göre bu transferin gerçekleşme olasılığı ise yüzde 59 olarak görülüyor. 1.88 boyunda ve 29 yaşındaki İngiliz orta saha’nın 2.20 milyon euroluk bir piyasa değeri var. Kariyeri boyunca toplam 337 maça çıkan Josh Laurent, 24 gol ve 25 asistlik bir performans gösterdi.

BADOU NDİAYE DAHA YÜKSEK İHTİMAL

 Badou Ndi̇aye

Süper Lig’de neredeyse herkesin tanıdığı bir isim olan Badou Ndiaye’nin adı Gaziantep FK ile anılıyor. Yine Transfermarkt’de yer alan orana göre bu transferin gerçekleşme ihtimali ise yüzde 67 olarak belirlendi. 33 yaşındaki tecrübeli orta saha son olarak Pendikspor forması giyiyordu. 1.80 boyundaki Badou Ndiaye’nin piyasa değeri ise 700 bin Euro olarak belirtiliyor. Kariyeri boyunca 407 maça çıkan Badou Ndiaye, bu maçlarda toplam 74 gol ve 56 asistlik bir performans gösterdi. Süper Lig’de ise Galatasaray, Osmanlıspor, Trabzonspor, Karagümrük, Adana Demirspor ve Pendikspor’da forma giydi. Süper Lig’de toplam 182 maça çıkan Badou Ndiaye, 34 gol ve 24 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: Mehmet Fener