Son dönemde transfer sezonunun sessiz takımı olması sebebiyle Gaziantep FK’lı taraftarlar tarafından tepki çeken Gaziantep FK, şu ana kadar 3 transfer açıkladı. Temkinli bir şekilde transfer dönemini geçiren Gaziantep FK’da birçok taraftar transferlerin hızlı bir şekilde yapılmasını ve kampa yetişmesi gerektiğini dile getiriyordu.

NİCHOLAS OPOKU İPTAL

 Nicholas Opoku-1

Gaziantep FK transfer konusunda ince eleyip sık dokumaya devam ediyor. Taraftarların bilinen bir isimle yola devam edilmesi gerektiği yönündeki tavsiyelerine rağmen Gaziantep FK Nicholas Opoku'yu kadrosuna katmak istediği iddia edilmişti. Gaziantep FK’nın masaya oturup görüşme gerçekleştirdiği Nicholas Opoku transferinin iptal edildiği iddia edildi. Transferin iptal edilmesinin temel sebebi olarak ise yönetimin Nicholas Opoku’nun bazı davranışlarından hoşlanmadığı ileri sürüldü.

26 yaşındaki stoper Nicholas Opoku, son olarak Fransız ekiplerinden Amiens'in formasını giyiyordu. Son 3 sezondur Amiens'in formasını terleten Nicholas Opoku, kariyerinde Serie A ekiplerinden Udinese'nin de formasını giydi.

Kaynak: Mehmet Fener