Gaziantep FK, transfer sezonunun başladığı günden bu yana 5 transfer açıklamasına rağmen neredeyse bu oyuncu sayısının 2 katı kadar oyuncuyla da yollar ayrıldı. Kiralıktan geri takımına dönen, sözleşmesi tamamlanan ve farklı takımlara transfer olan oyunculardan dolayı Gaziantep FK’nın neredeyse her mevkiinde transfer ihtiyacı doğdu.

TARAFTAR TRANSFER BEKLİYOR

Taraftar-3

Gaziantep FK taraftarları ise yönetimin yeni transferlerde geç kaldığını düşünüyor. Bu anlamda yönetime eleştirilerde bulunan Gaziantep FK taraftarları Süper Lig’in başlamasına çok kısa bir süre kalmasına rağmen henüz forvet ve stoper transferi yapılmamasından ötürü şikayetçi. Birçok isimle masada olduğu iddia edilen Gaziantep FK yönetiminin ise transferlere yönelik herhangi bir açıklaması henüz yok.

O İSİMLE YOLLAR AYRILDI

Onur Başyiğit

Gaziantep FK’da Aksarayspor’a, Gaziantep FK’dan Onur Başyiğit ile anlaşma sağladı. Takımın en önemli rotasyon oyuncuları arasında görülen Onur Başyiğit’in de takımdan ayrılmasının ardından Onur Başyiğit’in bulunduğu mevki için hem ilk11 hem de rotasyon oyuncusu için yeni transferler yapılması bekleniyor.

Kaynak: Mehmet Fener