Gaziantep FK, transfer sezonunun başlamasından bu yana henüz 5 transfer açıklaması yaptı. Transfer döneminde temkinli adımlar atan Gaziantep FK, soğru ve ihtiyaca yönelik transferler yapacağını açıklamıştı.

GAZİANTEP FK TARAFTARI SABIRSIZ

 Taraftar-1

Gaziantep FK taraftarı yapılan transferlerde yavaş kalınması sebebiyle Gaziantep FK yönetimine tepkilerini dile getiriyor. Bolu kampına tam anlamıyla yetişmeyen transferlerin önümüzdeki sezona eksik başlayacağını belirten taraftarlar, transfer konusunda Gaziantep FK yönetiminin elini daha hızlı tutması gerektiğini söylüyor.

KACPER KOZŁOWSKİ TRANSFER EDİLDİ

 Kacper Kozlowski-2

Gaziantep Futbol Kulübü, İngiltere Premier Ligi takımlarından Brighton Albion forması giyen Dünyaca ünlü genç yıldız Kacper Kozlowski’nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya vardı. Türkiye’ye gelerek sağlık kontrolünden geçen yıldız futbolcu, Başkan Memik Yılmaz ve Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kara’nın da katılımıyla kendisini 3 yıllık kulübümüze bağlayacak olan resmi sözleşmeye imza attı.

DEİAN SORESCU TRANSFERİNDE SON DURUM NE?

 Deian Sorescu-1

Birçok Gaziantep FK taraftarı Deian Sorescu transferinin ne durumda olduğunu merak ediyor. Özellikle geçtiğimiz sezonun son maçlarında oldukça etkili bir performans gösteren ve Gaziantep FK’nın hucüm aksiyonlarındaki başrolü haline gelen Deian Sorescu, kiralık olarak takımda bulunuyordu. Bu sezon için de Deian Sorescu’nun kiralanacağı iddia edilirken, Deian Sorescu’ya dair Gaziantep FK’dan bir açıklama gelmedi. Taraftarlar ise yapılacak açıklamayı bekliyor.

Kaynak: Mehmet Fener