Gaziantep FK, Transfer sezonunun başladığı günden bu yana 11 transfer yaptı. Birçok mevkiini dolduran ve görkemli bir takım kuran Gaziantep FK, taraftarların da beğenisini kazandı. Teknik Direktör Selçuk İnan önderliğinde ilk maçına Bodrum FK deplasmanında çıkan ve son dakika golü ile karşılaşmayı kazanan Gaziantep FK, taraftarlarını mutlu etti.

BODRUM DEPLASMANINDAN GALİBİYETLE AYRILDI

 Gaziantep FK

Gaziantep FK Teknik Direktör Selçuk İnan önderliğinde Süper Lig’in ilk haftasında Bodrum FK deplasmanına konuk oldu. Karşılaşmanın 53. Dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Daubin takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşmanın son dakikalarında ise Enric Saborit’in kaydettiği goller Gaziantep FK, Süper Lig’e galibiyetle başladı.

ZOR BİR GALİBİYET OLDU

 Selçuk İnan

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Bodrum FK'yı 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, "Bu dönemde ülkemizde futbol oynamak gerçekten kolay değil. Sıcak hava ve yüksek nem gibi zorlu koşullarda futbolcuların sağlığı büyük bir risk altında. Gelecekte bu tür organizasyonlarda daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Mücadeleye dair değerlendirmesinde, iki takımın da sahada büyük bir efor sarf ettiğini belirten İnan, "Sezonun başında, yeni takımlar ve yeni transferlerle sahaya çıkmak her zaman zordur. Bu nedenle, mücadele gücü yüksek bir maç izledik. Eksiklerimize rağmen, sahada büyük bir mücadele sergiledik. 10 kişi kalmamıza rağmen maçı kazanmak bizim için çok önemliydi" dedi.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR

 Aaron Boupendza (2)

Gaziantep FK, transfer sezonunun başladığı günden bu yana 11 transfer gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen transferler taraftarları heyecanlandırırken, birçok yeni transfer Bodrum FK deplasmanında görücüye çıktı. Özellikle Enric Saborit,  son dakikada attığı gol ile taraftarların beğenisini topladı. Bunun yanı sıra Gaziantep FK’da  Aaron Boupendza transferi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Gaziantep FK, Aaron Boupendza ile yaptığı ikinci görüşmede de anlaşamadı. Final toplantısı bu akşam yapılacak.

Kaynak: Mehmet Fener