Süper Lig temsilcisi Gaziantep FK, transferde şov yaptı. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü, bir günde 3 transfere imza attırarak dikkatleri üzerine çekti

Trendyol 1. Lig'de sezon 9, 10, 11, 12 Ağustos 2024 tarihlerinde başlayacak. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantep FK, bir günde İspanyol stoper Enric Saborit, sol bek Stephan Bitok ve Boşnak forvet Kenan Kodro'yu kadrosuna kattı.

GAZİANTEP FK’DAN 3 TRANSFER BİRDEN

Gaziantep Fk Transferde Şov Yaptı!-1

Süper Lig temsilcisi Gaziantep FK, transferde şov yaptı. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü, bir günde 3 transfere imza attırarak dikkatleri üzerine çekti

9 Ağustosta başlayacak Süper Lig 2024-2025 sezonu öncesinde bir günde 3 transfer yaparak dikkatleri üzerine çeken Gaziantep FK,  yeni sezon öncesinde Eren Erdoğan, Quentin Daubin, Sokratis Dioudis, Cyril Mandouki, Kacper Kozlowski, Enric Saborit, Stephen Bitok ve Kenan Kodro’yu kadrosuna kattı.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün Süper Lig 2024-2025 sezonu öncesinde kadrosuna kattığı 8 oyuncu kimdir? İşte Gaziantep FK’nın transfer ettiği oyuncular:

Kenan Kodro Kimdir?

19 Ağustos 1993 yılında İspanya’nın Donostia-San Sebastian kentinde dünyaya gelen yıldız golcü, futbola ülkesi takımlarından Real Sociedad alt yapısında başladı. 1.88 cm boyundaki Kenan, 2012 yılında CD Lagun Onak takımında kiralık olarak forma giydi, 2014 yılında Asasuna takımına transfer oldu. Kopenhag ve Athletic Bilbao gibi kulüplerde de forma giyen başarılı golcü, güçlü fiziğinin yanı sıra hava toplarındaki hakimiyetiyle ve bitiriciliğiyle adından söz ettirmeyi başardı. Daha sonra sırasıyla Real Valladolid, Fehervar ve son olarak Ferencvaros formalarını giyen başarılı golcü, kariyerinde 356 maça çıkarken 94 kez de gol sevinci yaşadı ve 17 kez asist yapma başarısı gösterdi. Son üç sezonda tam 48 kez gol sevinci yaşayan yıldız futbolcu, Bosna Hersek Milli Takım formasını da 15 kez terletirken, 2 kez de gol sevinci yaşadı.

Stephen Bitok kimdir?

22 Ağustos 2000 yılında Nijerya’nın Jos kentinde dünyaya gelen Stephen, futbola ülkesi takımlarından Gee-Lec takımında başladı. 2020 yılında Isloch’a transfer olan Stephan, 2021 yılında Jagiellonia’ya, 2022 yılında ise Dinamo Tbilisi’ye transfer oldu. Son olarak 2023 yılında Diosgyor formasını terletti. 1.85 cm boyundaki genç sol bek oyuncusu Stephen, güçlü fiziği, hızı ve hücumdaki skor katkılarıyla öne çıkmayı başardı. Kariyerinde toplam 133 resmi karşılaşmaya çıkarken 9 gol atıp 19 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Enric Saborit kimdir?

27 Nisan 1992 yılında İspanya’nın Mataro şehrinde dünyaya gelen Saborit, futbola ülkesi takımlarından Espanyol takımında başladı. 2010 yılında Athletic Bilbao’ya transfer olan Saborit, 2014 yılında olarak Mallorca’ya transfer oldu. 1.87 cm boyundaki sol ayaklı stoper, güçlü fiziği, hava toplarındaki hakimiyeti ve pas tekniğiyle ön plana çıkmayı başardı. Kariyerinde toplam 417 resmi karşılaşmaya çıkan Saborit 21 gol atıp 27 kez de asist yapmasının yanı sıra 4 kez de şampiyonluk sevinci yaşadı.

Kacper Kozlowski kimdir?

16 Ekim 2003 yılında Polonya’nın Koszalin kentinde dünyaya gelen genç yıldız Kozlowski, futbola ülkesi takımlarından AP Pogon takımında başladı. 2019 yılında Pogon Szczecin’e transfer olan Kozlowski, Avrupa futbolunun gelecek vaadeden oyuncuları arasında gösteriliyor. 2020 Avrupa Şampiyonası’nda Polonya Milli Takımı adına forma giyen ve turnuva tarihi boyunca forma giyen en genç futbolcu olma unvanını kazanan Kacper, daha sonra 11 Milyon € karşılığında İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton Albion’un yolunu tuttu. Yüksek hızı, bire birdeki yetenekleri, oyun kuruculuğuyla öne çıkan genç yıldız geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi ekiplerinden Vitesse’de forma giydi ve 33 maçta 8 gole direkt olarak katkı yaptı. Kariyerinde 156 karşılaşmaya çıkan Kozlowski, 24 gol atarken 28 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Tecrübeli genç yıldız Polonya Milli Takımı’nda da 45 kez forma giydi. Kacper Kozlowski önümüzdeki 3 yıl boyunca armamızın başarısı için ter dökecek. 

Cyril Mandouki kimdir?

21 Ağustos 1991 yılında Fransa’nın Paris kentinde dünyaya gelen Mandouki, futbola ülkesi takımlarından Sainte-Genevieve Sports takımında başladı başladı. 2013 yılında USL Dunkerque transfer olan Mandouki, 2016 yılında US Creteil-L takımına transfer oldu. Son olarak 2017 yılında Paris FC forması terleten Mandouki, güçlü yapısı ile beraber oyun kuruculuğu, top tekniği ve oyun zekasıyla adından söz ettirmeyi başardı. Son yedi sezonda takım kaptanı olarak mücadele edan Mandouki, kariyerinde 357 karşılaşmaya çıkarak 10 gol atıp 9 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Tecrübeli futbolcu Martinik Milli Takımı’nda da 12 kez forma giydi.

Sokratis Dioudis kimdir?

3 Şubat 1993 yılında Yunanistan’ın Thessaloniki şehrinde dünyaya gelen Dioudis, futbola ülkesi takımlarından Aris alt yapısında başladı. 2014 yılında Club Brugge’ye transfer olan Yunan Milli kaleci, daha sonra ise 2016 yılında alt yapısında yetiştiği ülkesi takımlarından Aris formasını tekrardan giydi. 2017 Yılında Panathinaikos takıma transfer olan Dioudis beş sezon boyunca takım kaptanlığını yaptı. Son olarak 2023 yılında Zaglebie Lubin formasını terletti ayrıca 22 defa Yunanistan Milli takımına davet aldı. Kariyerinde 265 resmi müsabakaya çıkan başarılı file bekçisi, 105 karşılaşmada kalesini gole kapatmayı başardı.

Quentin Daubin kimdir?

3 Temmuz 1995 yılında Fransa’nın Saintin-Nazaire şehrinde dünyaya gelen Daubin, futbola ülkesi takımlarından Niort B takımında başladı. 2018 yılında Pau FC’ye transfer olan Daubin, 2022 yılında SM Caen’e transfer oldu. 1.83 cm boyundaki başarılı futbolcu, ön libero mevkisinde forma giyiyor. Quentin Daubin fiziksel gücünün yanı sıra, savunma ve defansif tekniğiyle de ön plana çıkmayı başardı. Kariyerinde toplam 258 resmi karşılaşmaya çıkarken 3 gol atıp 11 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Eren Erdoğan kimdir?

22 Mayıs 2001 yılında İzmir'de dünyaya gelen Eren, futbola Torbalıspor altyapısında başladıktan sonra Fethiyespor ve Altay’da forma giydi. Türk futbolunun gelecek vaadeden isimlerinden olarak gösterilen 2001 doğumlu futbolcu, toplamda 79 resmi maça çıktı. Yüksek hücüm gücü ve hızıyla dikkat çeken genç futbolcu, 7 gol atıp 9 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Kaynak: BAHRİ UÇAR