Gaziantep FK Trendyol Süper Lig’de galibiyet hasretini sürdürüyor. Ligin ilk haftasında Bodrum FK karşısında son dakika golüyle 0-1’lik skorla galip gelen Gaziantep FK, daha sonra ise hiç galip gelemedi.

6 MAÇ 1 GALİBİYET

Gaziantep Fk-14

Gaziantep FK, Trendyol Süer Lig’de şimdiye kadar 6 maça çıktı. Lige Bodrum FK deplasmanındaki 0-1’lik galibiyetle merhaba diyen Gaziantep FK, daha sonra ise Samsunspor’a 0-1, Galatasaray’a 3-1, Sivasspor’a 3-2 ve Eyüpspor’a ise 3-2’lik skorlarla kaybetti. Gaziantep FK, son 5 maçlık serüvende ise tek puanını Trabzonspor karşısındaki 0-0’lık beraberlikle aldı.

SELÇUK İNAN YİNE SİNİRLİ

Selçuk İnan-7

Dün oynanan Eyüpspor-Gaziantep FK karşılaşmasında Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan’ın saha kenarındaki sinirli halleri ise dikkat çekti. Ligin ilk haftasından bu yana galibiyet alamayan Gaziantep FK, Eyüpspor karşısında galip gelerek moral depolamak istiyordu. İnan’da maçın gidişatından dolayı saha kenarından oyuncularına sinirlendi. Karşılaşmanın mağlubiyet ile tamamlanmasının ardından ise taraftarlar takıma tepki gösterdi.

Kaynak: Mehmet Fener