Gaziantep FK transfer sürecinin başlamasından bu yana 5 transfer açıkladı. Kaleci ve forvet başta olmak üzere orta saha transferleri üzerine yoğunlaşan Gaziantep FK, henüz asıl forvetini ise bulamadı. Gaziantep FK’nın santrafor transferi konusunda bu kadar yavaş kalması ise taraftarların tepkisine neden oldu.

FORVET TRANSFERİ YAPILACAK MI?

Taraftar-2

Gaziantep FK transfer sezonunun açılmasından bu yana 5 transfer açıkladı. Açıkladığı transferler arasında Gaziantep FK taraftarlarını heyecanlandıran tek transfer ise Kacper Kozlowski transferi oldu. Açıklanan 5 transfer içinde 3 tanesinin orta saha transferi olması ve henüz santrafor mevkiine transfer yapılamaması ise tepki çekti. Gaziantep FK ile birçok ismin adı anılırken, henüz bu konuda kulüpten bir bilgi verilmedi. Kamuoyunda ise birçok iddia dolaşıyor.

TARAFTAR TEPKİLİ

Trftr

Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kalmasına rağmen henüz santrafor mevkiine transfer yapmayan Gaziantep FK, taraftarların tepkilerinin odağına yerleşti. Orta saha mevkiiine ağırlık veren Gaziantep FK, santrafor konusunda birçok isimle anılırken, henüz konuya dair herhangi bir bilgilendirme ise yapılmadı. Santrafor transferi konusunda bu kadar sessiz ve geç kalınması durumu ise taraftarlar tarafından tepkilere neden oldu.

Kaynak: Mehmet Fener