Gaziantep FK, transfer sezonunun başladığı günden bu yana sadece 2 transfer açıkladı. Açıkladığı iki transferin ardından birçok farklı isimle de masaya oturulacağı iddia edilen Gaziantep FK’da taraftarlar, transfer konusunda hızlı davranılması gerektiğini belirtti.

2 TRANSFER YAPILDI

 Gaziantep Fk-8

Gaziantep FK’lı taraftarlar takımlarının transfer dönemini bu denli suskun geçirmesini eleştirirken, birçok transfer iddiasına karşın henüz imzalanmış 1 transfer bulunuyordu. Bununla birlikte geçtiğimiz günlerde ise Gaziantep FK, Önce Eren Erdoğan daha sonra ise Fransız orta saha oyuncusu Quentin Daubin’i renklerine bağladı.

GAZİANTEP FK TARAFTARI ONU İSTİYOR

 Serdar Aziz

Stoper konusunda da eksikliği olan ve birçok isimle görüştüğü iddia edilen Gaziantep FK’da taraftarlar bilinen isimlere gidilmesi yönünde görüş bildiriyor. Özellikle Bursa, Galatasaray ve son olarak Fenerbahçe forması giyen tecrübeli stoper Serdar Aziz ile görüşüleceği konusunda ortaya atılan iddialar da bu yönden taraftar heyecanlandırdı. Fenerbahçe’den izin alarak kamptan ayrılan ve transfer görüşmeleri yapacağı bilinen Serdar Aziz’in Gaziantep FK ile görüşüp görüşmediği ise merak konusu oldu. Gaziantep FK taraftarı ise Serdar Aziz transferinin yapılmasının takım için son derece iyi olacağını bildiriyor.

Serdar Aziz, son olarak Fenerbahçe forması giyiyordu. 33 yaşındaki tecrübeli stoper kariyeri boyunca 357 maça çıkarak 28 bin 651 dakika sahada kaldı. Sahada kaldığı süre boyunca 27 gol atan Serdar Aziz 15’de asist yaptı.

Kaynak: Mehmet Fener