Karşılaşmayı Samsunpor tek golle 0-1 kazandı. 4. dakikada Olivier Ntcham'ın savunma arasına attığı topla buluşan Calo Holse meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

GAZİANTEP FK TOPA HAKİM OLAMADI

Cic3904

Gaziantep FK, karşılaşmanın kaybedilmesinin yanı sıra bazı istatistiklerde de geride kaldı. Özellikle topla oynama istatistiklerinde Samsunspor’un gerisinde kalan Gaziantep FK maç boyunca yüzde 48’lik bir topla oynama oranına sahip oldu. Bunun yanı sıra İkili mücadelelerde de Samsunspor’u geçemeyen Gaziantep FK, yine yüzde 48’lik bir oranda kaldı. Gaziantep FK’nın oyunu bu şekilde oynaması ise taraftarların tepkisine sebep oldu.

“İSTEDİĞİMİZİ SAHAYA YANSITAMADIK”

Cic3348

Karşılaşmanın ardından Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, açıklamalarda bulundu. İnan mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyleyerek, “Öncelikle erken bir yediğimiz gol vardı. Esasında oyunumuzu bozabilirdi ama ilk 39 dakikada istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Birkaç pozisyon ve duran toplarımız var. Oyunun ilk bölümünden sonra ofansif açıdan istediğimizi sahaya yansıtamadık. İkinci yarı yine bir toparlanma oldu ama istediğimizi yapamadık. Fiziksel olarak güçlü bir takıma karşı oynadık. Geçen yıldan beraber oynamaya alışkın bir takım. Mücadele anlamında belli başlı zamanlarda karşılık verebildik. Bizden güçlü kaldılar. Elimizden geldiğince mücadele etmeye çalışıyoruz. İstediğimiz oyunu tam anlamıyla yansıtamasak da bazı anlar beni mutlu etti. Skor ve sonuç tabii ki herkes gibi beni de üzdü'” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Mehmet Fener