Gaziantep Futbol Kulübü transfer sezonunun başladığı günden bu yana 5 transfer açıklaması yaptı. Yaptığı transferlerde genellikle orta saha mevkiine yönelik yatırımlar yapan Gaziantep FK’da taraftarlar stoper ve santrafor için çok geç kalındığı yönünde eleştirilerde bulunuyor. Gaziantep FK’nın belirtilen mevkilerde bazı oyuncularla görüştüğü iddia edilse de henüz somut bir adım atılmış değil.

SANTRAFOR VE STOPER EKSİĞİ ELEŞTİRİLİYOR

 1693484684 1

Birçok Gaziantep FK taraftarı yönetimi santrafor ve stoper mevkilerine transfer yapılması konusunda geç kalındığı için eleştiriyor. Bu mevkilerdeki oyuncuları elinde tutamayan Gaziantep FK yönetimi ise stoper ve santrafor için kolları sıvamış durumda. Taraftarlar ise Süper Lig’in başlamasına çok kısa zaman kaldığını ve bu mevkilere en kısa zamanda transfer yapılması gerektiğini savunuyor.

 FENERBAHÇE’NİN YILDIZINA KONYASPOR KANCAYI TAKTI

 Umut Nayir

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana birçok kez Gaziantep FK ile adı anılan Fenerbahçe’nin yıldızı Umut Nayir, Konyaspor ile görüşüyor. Fenerbahçe ile Konyaspor arasında anlaşma sağlı ve Konyaspor takımı oyuncu ile görüşmelere başladı. Geçtiğimiz günlerde yine Fenerbahçe’nin yıldızı Serdar Dursun’un da Gaziantep FK ile adı anılmış fakat oyuncu Alanyaspor ile anlaşmıştı.

Kaynak: Mehmet Fener