Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Gaziantep FKÇaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm ayrıntılar…

Sumudica'nın göreve gelmesi ile birlikte yükselişe geçen ve son beş haftada üç kez kazanan Gaziantep FK, 10. Haftada Beşiktaş'a deplasmanda kaybetmişti. Bu sezon oynadığı 10 lig maçında da berabere kalmayan Gaziantep FK, 3 galibiyet 7 yenilgi ile 9 puan topladı. Ev sahibi takımda orta saha oyuncusu Furkan Soyalp kırmızı kart cezalısı olduğunu için bu hafta forma giyemeyecek.

Geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında evinde 1-0 kaybeden Çaykur Rizespor, 14 puanla haftaya girdi. Son 4 maçında sadece bir kez kazanan İlhan Palut'un öğrencileri, yeniden seri yakalama peşinde olacak. Dış sahada oynadığı beş maçta 13 gol yiyen Karadeniz ekibi, deplasmanda en çok gol yiyen takım konumunda yer alıyor.

Gaziantep Kalyon Stadı'nda oynanacak Gaziantep FK - Çaykur Rizespor maçında Ali Şansalan düdük çalacak. Futbolseverler keyifli ve zorluk derecesi yüksek bu 90 dakikayı saat 20.00'de beIN SPORTS 2 ekranlarından takip edebilecek.

Muhtemel 11'ler:

Gaziantep FK: Nita, Morais, Djilobodji, N'Koulou, Arda, Mustafa, Ogün, Bikel, Gradel, Maxim, Draguş

Çaykur Rizespor: Gökhan, Halil, Emirhan, Mocsi, Eray, Shelvey, Mithat, Olawoyin, Gustavo, Zeqiri, Minchev

BAHRİ UÇAR