Gaziantep FK, transfer döneminin suskun kulüplerinin başında geliyordu. Suskunluğunu bozan Gaziantep FK, transferleri arka arkaya sıralayacak. Gaziantep FK’lı taraftarların da transfer dönemindeki bu suskunluğundan dolayı tepkisini çeken Gaziantep FK, yeni sezon için adımlarını atmaya başladı.

FRANSIZ ORTA SAHA İMZAYI ATTI

 Quentin Daubin

Gaziantep FK’lı taraftarlar takımlarının transfer dönemini bu denli suskun geçirmesini eleştirirken, birçok transfer iddiasına karşın henüz imzalanmış 1 transfer bulunuyordu. Bununla birlikte geçtiğimiz günlerde ise Gaziantep FK, Fransız orta saha oyuncusu Quentin Daubin’i renklerine bağladı.

GAZİANTEP FK’YA YUNAN KALECİ

 Georgios Athanasiadis

Florin Nita ile maddi anlamda anlaşma sağlayamayan Gaziantep FK, kaleyi Yunanistan Ligi’nde AEK forması giyen Georgios Athanasiadis’e emanet etmeyi planlıyor. AEK ile 1 yıllık kontratı kalan Georgios Athanasiadis, 31 yaşında. Georgios Athanasiadis’ın Gaziantep FK’ya gelmesi ise an meselesi.

TAZE KAN SOL BEK

 Amadou Dante

23 yaşındaki Amadou Dante ile görüştüğü iddia edilen Gaziantep FK, oyuncuyu renklerine bağlayabilmek adına elinden geleni yapıyor. Bundesliga ekiplerinden Strum Graz’da forma giyen Mali’li taze kan sol bek, 1,78 boyunda ve sol ayaklı bir futbolcu. Kariyeri boyunca 153 maça çıkan Amadou Dante, 4 gol ve 9 asistlik bir performans gösterdi. Transfermarkt verilerine göre oyuncunun piyasa değeri ise 1.50 milyon Euro olarak belirtiliyor.

O FUTBOLCU TEKRAR DÖNÜYOR

 Deian Sorescu

Sağ kanat pozisyonunda da eksiklik yaşayan Gaziantep FK, ibreyi eski futbolcusuna çevirdi. Geçtiğimiz sezon Gaziantep FK’da kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki Deian Sorescu, Polonya 1. Lig ekiplerinden Raków Częstochowa’nın oyuncusu. Geçtiğimiz sezon Gaziantep FK’da kiralık olarka forma giyen Deian Sorescu, 16 maçta 4 gol ve 2 asistlik bir performans gösterdi. Kariyeri boyunca ise 269 maça çıkan Deian Sorescu, bu maçlarda 53 gol ve 47 asist yaptı.

Editör: Mehmet FENER