Gaziantep Futbol Kulübü kötü başladığı sezonu iyi bitirmek istiyor. Şuanda 3 puanla 18. sırada yer alan Gaziantep FK cuma günü lig sonuncusu Samsunspor'a konuk oluyor. Gaziantep FK gibi sezona çok kötü bir başlangıç yapan Samsunspor'un ligde galibiyeti bulunmuyor. 5 maçta 4 mağlubiyet 1 beraberlik alan Samsunspor 1 puanla ligin son sırasında yer alıyor. 


SONRAKİ RAKİP BAŞAKŞEHİR!

Gaziantep Futbol Kulübü, Samsunspor'un ardından ligin diğer kötü takımlarından Başakşehir'e konuk olacak. Sezona Emre Belezoğlu ile başlayan ve daha sonra takımın başına Çağdaş Atan'ı getiren Rams Başakşehir'de de işler yolunda gitmiyor.  İstanbul temsilcisi ligde 3 puanla Gaziantep FK'nın önünde 17.sırada yer alıyor. 


MİLLİ ARA ÖNCESİ ÇOK ÖNEMLİ FIRSAT!


A Milli Takımın UEFA Euro Elemeleri maçında 12 Ekim'de Hırvatistan'la karşılaşacak. Milli takımın karşılaşması sonrası Süper Lig'e kısa bir ara verilecek. Lige verilecek araya moralli girmek isteyen Gaziantep FK ise sezona kötü başlangıç yapan Samsunspor ve Başakşehir ile karşılaşacak. Sumudica ve öğrencilier her iki karşılaşmayıda kazanıp milli araya moralli girmek istiyor.