Gaziantep FK, transfer sezonunun başlamasından bu yana 5 transfer açıklasa da santrafor ve stoper hattı için henüz bir transfer açıklaması yapılmamıştı.

Gaziantep FK taraftarları ise stoper ve santrafor transferlerinin yapılmaması ve Süper Lig’in başlamasına çok az bir süre kalmasından dolayı yönetimi eleştiriyordu. Gaziantep FK yönetimi ise stoper ve santrafor transferleri için yoğun bir çaba içerisindeydi. Yönetim sonunda aradığı stoperi buldu.

ANLAŞMA SAĞLANDI

 Philip Ipole

Gaziantep FK, 22 yaşındaki Nijeryalı stoper Philip Ipole ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. 22 yaşındaki genç yıldız ile görüşen Gaziantep FK yönetimi, Teknik Direktör Selçuk İnan’ın da onayını aldı. En kısa zamanda anlaşmayı bitirerek Philip Ipole kırmızı siyahlı formayı giydiremk isteyen yönetim transfer için elinden geleni yapıyor.

GENÇ YILDIZ YOLDA GELİYOR

 Philip Ipole Kopya

22 yaşındaki Nijeryalı stoper Philip Ipole, kariyeri boyunca 98 maça çıkarak 6 gol ve 1 asist üretti. Transferi en kısa zamanda bitirerek takıma uyum sürecini de hızlandırmak isteyen Gaziantep FK’nın yönetimi, oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Kaynak: Mehmet Fener